Vijf cadeautips voor de wintersporter: zet je skischoen!

Nu de dagen korter worden en het steeds vroeger donker is, verheug ik me toch wel weer op de winter. En dan niet zo zeer de winters in Nederland. Want wees eerlijk, die stellen toch eigenlijk niet zoveel voor?! Maar ik verheug me op de winters in Oostenrijk. Op de komende wintersportvakantie. Of vakanties.

Waar ik me deze tijd van het jaar ook op kan verheugen is die altijd gezellige pakjesavond. Nog een paar nachtjes slapen en dan is Sinterklaas weer in het land en begint de voorpret. Lootjes trekken, surprises knutselen, dichten en verlanglijstjes maken. Maar help! Wat zet ik op mijn verlanglijstje?

Cadeautips: op je verlanglijstje

Wat als je het beste uit deze wintermaanden met elkaar kan combineren? Hieronder een aantal cadeautips voor de decembermaand. Stuk voor stuk cadeaus die jij als wintersporter zeker op je verlanglijstje kan zetten.

Skisokken

Nog praktischer en meer cliché kan bijna niet. Maar skisokken heb je nooit genoeg. En iedere wintersporter kan wel een goed paar warme skisokken gebruiken. Je kunt ook meerdere paren op je lijstje zetten, dan heb je er meteen genoeg voor je komende wintersportvakantie.

GoPro

Een GoPro, ook wel helmcamera, is misschien een ietwat duurder cadeau. Zelf heb ik eigenlijk een ontzettende hekel aan deze dingen. Maar goed. Ik kan me wel voorstellen dat het gaaf is om je pisteavonturen op te nemen en deze met een stel vrienden terug te kijken. Of vervolgens te delen op de verschillende social media.

Buff

‘Een wat?’ hoor ik je denken. Een Buff is multifunctioneel en kan bijvoorbeeld dienen als een sjaal, een bivakmuts of een haarband. Tegenwoordig een absolute must-have voor iedere wintersporter.
Ben je op zoek naar een cadeau dat toch net even een tikkeltje anders is? Maar ook absoluut niet meer weg te denken is uit je wintersportgarderobe?

Hoodie

Vraag de Sint een hoodie. En wel de enige echte Après-skiteam Holland hoodie. Deze hoodie is in onze shop verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Op de voorkant staat ons logo. En je kunt kiezen voor een eigen opdruk op de achterkant.

Beanie

Maak de blitz met een Après-skiteam Holland beanie en zit er warmpjes bij tijdens jouw wintersportvakantie. De beanie is verkrijgbaar in het wit, met op de voorkant het Après-skiteam Holland logo.

Uiteraard zijn de eerder genoemde cadeaus ook ontzettend leuk om aan iemand te geven. Kijk voor nog meer ideeën ook gerust even rond in onze shop.

 

Lies

Lekker zonnetje en verse sneeuw zijn voor haar de belangrijkste ingrediënten om de latten onder te binden en de goed geprepareerde pistes te bedwingen. Ingrediënten als foute Duitse après-ski hits én een lekker biertje maken het vervolgens helemaal af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.