Party machen mit schlagertrio Klubbb3 in Gerlos

Schlagertrio Klubbb3, beter bekend als de Belg Christoff de Bolle, de Duitser Florian Silbereisen en onze enige echte eigen Jan Smit. Het klinkt net als een inleiding van een goeie mop. Dit feestcomité heeft al een scala aan fantastische après-ski hits. De allerlaatste single van de drie mannen luistert naar de ongetwijfeld goed doordachte titel: ho-dio-di-jee (spreek uit als: hoo-dioo-die-jee).

Klubbb3

Toen Jan nog een Jantje was, leerde hij Florian al kennen tijdens een van zijn tours door Duitsland. Samen kwamen ze Christoff geregeld tegen op verschillende festivals. Hoewel het repertoire van dit trio menig après-skiër niet bekend in de oren zal klinken, stond Klubbb3 in 2013 al voor het eerst op het podium en pas in 2016 brachten ze hun eerste plaat uit. Smit tipp-exte al zijn geplande afspraken voor 2017 uit zijn agenda om vol in te zetten op Klubbb3.

RTL Late Night, Koffietijd en de Premier

Nog steeds geen idee over wie we het hebben? Lijkt me sterkt, want Klubbb3 schoof in 2017 aan bij Humberto, dronk koffie met Loretta en maakte een wandelingetje met goedlachse Mark Rutte. Echt een succesformule, die Belg, Duitser en Nederlander. Benieuwd? Bekijk hier de, inmiddels bijna 1,8 miljoen (!) keer bekeken hitsingle. En nu allemaal: Het leeeeeven daaaanst sirtaaaaki!

Schlagertrio goes Gerlos

De opnames voor de nieuwe clip van dit doorslaand succes vonden deze week plaats in het epicentrum van de après-ski: Gerlos! Een beetje fan weet natuurlijk dat onze Jan hier jaarlijks een paar afdalingen meepakt. Zo ab und zu zingt hij dan ook nog een mopje in één van onze favoriete tenten: Cin-Cin. Eerder deze week liet Jan via Facebook weten: ‘Heftige sneeuwstorm op de piste tijdens onze clipopname in Gerlos’. Dat mocht de pret niet drukken, want de opnames gingen uiteraard gewoon door. Wij snappen maar al te goed dat je niet kunt wachten totdat deze knaller van een hit te beluisteren is via Spotify, daarom hieronder alvast een preview. Voor alle die-hard fans en groupies: Klubbb3 houdt 29 januari ook een signeersessie bij Mediamarkt Hengelo!

In de stemming komen? Spotify playlist Après-skiteam Holland hier te beluisteren!

Jessie

Kwam er in haar studententijd pas achter dat skiën sehr toll is, zelfs leuker dan carnaval vieren in Brabant. Sluit liever achter aan in de polonaise dan in de rij voor de lift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.