Krazy Kangaruh in St. Anton: internationale après-ski voor jong en hip

Saskia Noort schreef ooit een hilarische column in Linda. magazine over groepen vriendinnen en vrienden op Ibiza. Je zou deze tekst zo kunnen kopiëren en op après-ski in St. Anton kunnen toepassen. Strekking van het verhaal: zet groepen vrouwen en mannen bij elkaar op een exotische bestemming en alles lijkt ineens weer te kunnen. Het thuisfront wordt vergeten, alles mag en alles kan en ‘what happens in St. Anton stays in St. Anton’. Het helpt daarbij niet om op Ibiza op het hipste strand of in de hipste club rond te lopen, omringd door ‘size zero twenty-somethings’, maar ga je naar de Blue Marlin dan voel je je thuis tussen de proleten, mag je best een rolletje teveel hebben en voel je je als ‘35+-neveraskagirlherage’ weer aantrekkelijk voor die groep ook net iets te bourgondische mannen die om eerder genoemde redenen ook daar is neergestreken. Zo is ook een beetje het verschil tussen de Mooserwirt en de Krazy Kangaruh in St. Anton. Omdat de Moos haar iets te heet in het skipak werd, is ASTH-er Suuz 3 jaar geleden vanuit de Moos gevlucht naar de Krazy (even omhoog lopen, niet te dronken kan dat best) en stond daar een biertje of wat weg te tikken naast dezelfde Saskia Noort. Niet gesproken over de reden dat zij daar was, maar het was in ieder geval gezellig.

Bij de Krazy vind je een bont gezelschap van Kiwi’s en Ozzies, aangevuld met Scandinaviërs en verdwaalde Engelsen en Nederlanders. Denk San Antoni op Ibiza en pitchers met heel veel drank. Goeie DJ en met een beetje geluk goddelijk ontblote bovenlijven van nazaten van Noorse Vikingen. Net zo gezellig en iets minder graaierig dan bij de Moos. Neemt niet weg dat beiden garant staan voor een fantastische après-ski. Ligt er maar net aan hoe je ASTH-beanie staat.

De roetsj naar beneden is net wat langer dan vanuit de Moos. Let als vrouw wel op (of juist niet) onderweg naar het dorp. Voor je het weet word je ‘gered’ door een vrindenclubje dat zojuist de Moos heeft verlaten.

Guten Rutsch!

Suuz

Is ondanks late nachten van het vroeg op de piste staan ‘omdat niks zo goed werkt tegen een kater als frisse berglucht’. Bij knikkende ledematen, ongeacht tijdstip, een glühwein erin en ze komt weer lachend elke piste naar beneden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.