Goedkoop naar Kirchberg – €188 p.p. – vertrek 17 februari

Een betaalbare accommodatie voor je (après-ski) team?

Kirchberg in Tirol  is een van de tofste skidorpen in de Alpen. Een ideale combinatie van mooie pistes en zeer levendige après ski. Niet in de laatste plaats omdat daar één van onze favoriete après-skibars zit: de enige echte Eisbar!

Heb je lang gewacht, maar nu toch besloten dat je wilt gaan (après-)skiën en dat je dat per sé nog in februari wilt doen? Dan heb je ook vast ervaren dat het best lastig is om korte termijn nog een betaalbare accommodatie te vinden! Op kruipafstand van kroeg en loopafstand van de piste, betaalbaar én idealiter ook te boeken voor maar een paar dagen.  Niet te doen???

Op 2 minuten kruipafstand van de Eisbar

maps apres ski chalet johanna eisbarWij van ASTH zijn de beroerdste niet en struinen kosteloos voor jullie het internet af. En ja hoor ‘wir haben Glück gehabt’ en de onvindbare accommodatie tóch gevonden!

Chalet Johanna, in het centrum, €188 p.p.

apres ski kirchberg chalet johannaChalet Johanna ligt op 900 meter van de skilift Gaisbergbahn en wat nog mooier is … op 2 minuten kruipen van de Eisbar!  Het heeft 3 slaapkamers en een bedbank: 10 slaapplaatsen in totaal. De skibus stopt ook nog eens voor de deur.

Het allermooiste is misschien nog wel het feit dat je deze accommodatie niet gelijk voor een hele week hoeft te boeken. Het kán wel, maar zeker met een groep vrienden en een thuisfront dat je ook wel eens thuis wil hebben, is een paar dagen vaak praktischer.

Chalet Johanna is nog beschikbaar van zaterdag 17 februari tot zaterdag 24 februari. Als je vandaag boekt van zaterdag 17 februari tot woensdag 21 februari, betaal je in totaal €1880,-. Ga je dus met 10 vrienden, kost het je krap €188 per persoon. Heb je ruim over voor de après-ski!

Gratis biertje in de Eisbar

Wacht niet te lang met boeken. Zulke aanbiedingen zijn over het algemeen snel weg! En als je dan toch geboekt hebt, shop dan gelijk even een Eisbar-shirt in onze shop, krijg je er een muntje voor de Eisbar bij! Liever een ander shirt, maar toch korting? Gebruik dan de tijdelijke kortingscode ‘carnaval’.

Viel spass!!

 

Suuz

Is ondanks late nachten van het vroeg op de piste staan ‘omdat niks zo goed werkt tegen een kater als frisse berglucht’. Bij knikkende ledematen, ongeacht tijdstip, een glühwein erin en ze komt weer lachend elke piste naar beneden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.