Shop nu jouw unieke Eisbar-outfit! (Kirchberg)

Ook zo’n fan van de Eisbar? Shop een uniek t-shirt, en krijg daar een heerlijk gratis biertje in de Eisbar bij.

Wir waren in der Eisbar!

Aprés-skiën in Kirchberg doe je maar op één plek: in de Eisbar. In de afgelopen 12 seizoenen heeft de Eisbar ieder jaar bewezen hét après-skicafé van het Brixental (Westendorf, Kirchberg en Brixen) te zijn. De Eisbar heeft het gekste maar bovenal het beste barteam van Oostenrijk. En haar gasten behoren natuurlijk tot het leukste en enige echte après-skiteam van Nederland! Dat hebben we dus gemeen. En daarom zijn we zo blij met onze samenwerking!

Shop je unieke #ASTH Eisbar outfit

Ga je dit seizoen skiën, boarden, of misschien wel vooral (alleen maar?) après-skiën in het Brixental? Dan ga je dus zonder twijfel ook naar de Eisbar. Daarom kun je vanaf nu jullie ‘war in der Eisbar-après-skiteam Holland’-outfit in onze webshop bestellen. Een supertoll T-shirt, of originele hoodie. In de toepasselijke kleuren blauw en wit; hoe kan het ook anders! Kun je ‘m ook nog personaliseren met jullie groepsnaam. Klasse apart

Rondje Zipfer biertjes gratis

Bovendien krijg je dan het eerste rondje voor jullie après-skiteam in de Eisbar gratis. Hoe dan? Bij je bestelling in onze shop krijg je voor ieder #ASTH Eisbar item een muntje voor een gratis biertje, in te wisselen tijdens jouw après-ski in de Eisbar. Zo simpel kan het zijn! En of het nog niet genoeg is, geldt een actieprijs van €25! Stel dus jullie groepspakket snel samen en op naar de Eisbar. GOEDEMIDDAG!

 

PS: T-shirts winnen? Kijk op facebook voor onze LIKE & WINACTIE

 

 

 

Suuz

Is ondanks late nachten van het vroeg op de piste staan ‘omdat niks zo goed werkt tegen een kater als frisse berglucht’. Bij knikkende ledematen, ongeacht tijdstip, een glühwein erin en ze komt weer lachend elke piste naar beneden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.