Waar is dat feestje?

We zitten er eigenlijk pas vanaf 5 maart in, het (après-)skiseizoen van 2021/2022. Veel van ons, gezellige wintersportfanaten, hebben zelfs nog een paar dagen in Sölden, Sankt Anton, Ischgl, Val Thorens, Gerlos of Kirchberch voor de boeg.

En toch … zijn wij al druk bezig met het voorbereiden op de dip daarna. Want die komt, onvermijdelijk. En hoe fijn de zomer in Nederland ook is, het doet altijd een beetje pijn als het wintersportseizoen is afgelopen.

Daarom, voor alle après-ski fanaten die nog even na willen genieten en niet kunnen wachten op het Snollebollekes-festival in augustus, organiseert Après-skiteam Holland, op veler verzoek, de allereerste:

I LOVE ASTH PARTY!

Wanneer?       7 mei 2022

Waar?               …  nog even geheim … binnenkort meer ….    

Tickets?               €10,- 

VIP?                     Gratis toegang met een oranje I <3 ASTH festivalbandje

Binnenkort maken we artiesten, locatie en verkoopkanalen bekend! Wil jij hiervan op de hoogte gehouden worden? Laat dan hieronder je gegevens achter.

PS: Schrijf je ook in als je een oranje polsbandje hebt bemachtigd!Ja, ik heb een oranje polsbandje

Suuz

Is ondanks late nachten van het vroeg op de piste staan ‘omdat niks zo goed werkt tegen een kater als frisse berglucht’. Bij knikkende ledematen, ongeacht tijdstip, een glühwein erin en ze komt weer lachend elke piste naar beneden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.