Mayrhofen

 

Het Oostenrijkse Mayrhofen is een uitstekende wintersport en après-ski bestemming. Met het Zillertal tot je beschikking is lekker skiën geen probleem maar daarna zijn er ook nog legio mogelijkheden in dit gezellige dorp. Mayrhofen is met 949 km cruisen vanuit Utrecht niet om de hoek. De route gaat over Kufstein en het ligt ook niet pal aan de snelweg, 31 km ervan af zelfs. Het dorp ligt op 630 meter en meestal red je dat wel zonder sneeuwkettingen. Met circa 200 km piste, waarvan de hoofdmoot rood en blauw, een topgebied om met je brakke hoofd doorheen te glijden. En met de hoogste top boven de 3000 meter ook een sneeuwzekere bestemming.

Mayrhofen is ook een gewilde bestemming onder de après-skiërs. En terecht denken wij! Er is meer dan voldoende keuze om jezelf af te toppen met de diverse alcoholische specialiteiten in dit dorp. En gezelligheid is vanaf halverwege de middag tot in de late uurtjes gegarandeerd. Hieronder een overzicht met de PLACES-TO-BE in Mayrhofen

Brück’n Stadl

Place to be in Mayrhofen. Après-ski met veel gelijkgestemden. Regelmatig DJ’s en optredens van bekende en minder bekende goden. Één groot après-skifeest tot in de late uurtjes!

Open 15:00 – 04:00

Ahornstraße 850, 6290 Mayrhofen

apres ski après-ski website https://www.brueckenstadl.at/ 
apres ski après-ski facebook https://www.facebook.com/brueckenstadl/

 

Harakiri

Harakiri BAR, niet te verwarren met dé piste in Mayrhofen. De Harakiri-helling op de berg Penken is één van de steilste hellingen in Oostenrijk is. De Harakiri Bar in het centrum van Mayrhofen is niet minder spectaculair is als het gaat om après-ski! Zelfs voordat we zelfs de trap opgaan naar de bar op de eerste verdieping, drukt een vriendelijke jonge vrouw een voucher voor een schnaps in onze hand. Waarom niet, denken we? De sfeer is al uitbundig dankzij DJ-geluiden. De club levert precies wat je verwacht: gemotiveerde medewerkers, vrolijke muziek en een goede mix van locals en wereldburgers. Je kunt met al je zintuigen voelen dat deze plek weet hoe je moet feesten!

OPENING WINTER 2018: 7 december!

apres ski après-ski Mayrhofen Harakiri

Open 10:00 – 02:00