Zell am See – Kaprun

Zell am See telt zo’n 90 restaurants, een heleboel cafés en zes discotheken. In bekende après-ski-bars zoals „Pavillon“, „Lederhosn“, „Cabrio“, „B17“, “Schnaps-Hans”,  “Pinzgauer Diele” (Diele in de volksmond), “Greens”, “Baum Bar” en „Crazy Daisy“ kun je genieten van heerlijke drankjes. En gegarandeerd uit je plaat! Après-ski in het naastgelegen Schüttdorf in de Dorfschenke is erg gezellig, echt Oostenrijks en bekend bij alle skileraren. Verder zijn er een heleboel leuke schirmbarretjes waar bij mooi weer het dak er letterlijk af gaat.

Onze favorieten hieronder handig voor je op een rij.

Pavillon

Pavillon ligt in het hart van Kaprun aan de voet van de Kitzsteinhorn-gletsjer en is de ideale locatie voor après-ski en feesten tot in de vroege uurtjes. Pavillon is al 26 jaar dé plek voor après-skiën, vrienden ontmoeten en het vieren van je dag skiën (hun eigen woorden :-)). Geweldige sfeer, waar zowel de lokale bevolking als gasten van heinde en verre van genieten.

Koffie, cake, lunchen (snacks) vanaf 10:00u, maar verandert gedurende de dag in een levendige trendy après-ski in het centrum van het dorp.  Draait een mix van après-ski, pop, rock en dance klassiekers en serveert uiteraard je favoriete  drankjes  Glühwein, Jägermeister, ‘beer tellers, vliegend’hert & schnapps.  Na de après-ski verandert de Pavillon in een …. lees  hier verder  (o.a.  dinsdagavond = paaldansen op de bar, wie treedt wanneer op en wat kost een biertje) …

OPENING WINTER 2018: 1 november!

 

apres ski après ski Pavillon Zell am See KaprunOpen tot 10:00u – 02:00u

Salzburgerplatz 8, 5710 Kaprun

apres ski après-ski websitewww.pavillon-kaprun.at
apres ski après-ski facebook www.facebook.com/pavillonbarkaprun

 

Crazy Daisy

Crazy Daisy bestaat al sinds 1982 in Zell am See. Topkwaliteit après-ski en live muziek. Volgens eigen zeggen: “elke gast is een speciale gast …”

Verdeeld over 3 verdiepingen en een buitenterras! Vanaf 15:00u begint de rustige après-ski op de begane grond en het après-ski terras. Vanaf 16:00u groter feest met après-ski en dagelijks live muziek op de 1e verdieping. En op de tweede verdieping vind je dan nog (yeah) de bier-hemel, kan je roken en is de live sports area.

Fan van het good old ‘spijkerslaan’? Dat kan op de 1e verdieping en op het terras.

…. lees  hier verder  (o.a.  wie treedt wanneer op en wat kost een biertje) …

OPENING WINTER 2018: 1 december!

Open tot 10:00u – 02:00uapres ski après-ski Crazy daisy zell am see kaprun

Salzmann Strasse 8, Zell am See 5700

apres ski après-ski websitehttps://www.crazy-daisy.at
apres ski après-ski facebook www.facebook.com/Villa-Crazy-Daisy


SchnapsHans Bar

Of het nu gaat om zon of sneeuw, de legendarische Schnaps-Hans zorgt voor een goed humeur en de beste sfeer! Er is niets dat niet bestaat in zijn muziekassortiment. Van goede oude rockmuziek tot R & B, soul, blues, dance. Natuurlijk mogen de huidige hits niet ontbreken. Zelfs klassieke muziek staat op het program, omdat dan eindelijk voor alle apres ski-fans het feest beginnen kan [eigen woorden :-))! De hoogste geluidskwaliteit en een extra-klasse sound  inspireert jong en oud!…. lees  hier verder  (o.a.  wie treedt wanneer op en wat kost een biertje) …

OPENING WINTER 2018: 7 december!

Open tot 09:00u – 17:00u 

Schmittenhöhe 20, 5700 Zell am See, Österreich

apres ski après-ski website http://www.berghotel-schmitten.at