De 9 beste après-ski hits van 2018

Vergelijk het met kerstmuziek. Al brengen Ariane Grande en Justin Bieber met de beste bedoelingen een nieuwe plaat uit, luisteren we nog altijd liever naar John Lennon en George Michael op Kerstavond. Of Mariah Carey natuurlijk. Zo ook tijdens wintersport. De beste hits horen we jaarlijks terug tijdens de après-ski. Met alle liefde zetten we de enige echte après-ski top 5 op een rij.

Momenteel vindt de Dutchweek in het après-ski walhalla van Frankrijk plaats: Val Thorens. Of je nu wel of niet in Frankrijk bent, beluister de top 9 beste après-ski hits van 2018 gewoon allemaal maar even. Kom je weer helemaal in wintersportsferen.

1. Yaya kolo

2. Saufen

3. Wir wollen eisbären sehen

4. Nur noch schuhe an

5. Mama Lauda

6. Hulapalu

7. Scheis drauf

8. Johnny Dapp

9. Disco pogo

Jessie

Kwam er in haar studententijd pas achter dat skiën sehr toll is, zelfs leuker dan carnaval vieren in Brabant. Sluit liever achter aan in de polonaise dan in de rij voor de lift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.