Informatie

Levertijd

Elke bestelling is voor ons uniek. Daarom bedraagt de levertijd van alle bedrukte items 10-15 werkdagen.  We doen ons uiterste best om eerder te leveren. Heb je heel veel haast? Neem dan contact op met info@apresskiteamholland.nl.

Betalen

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen enkele minuten een bestelbevestiging via de mail. Hierin vindt je een overzicht van de bestelling en de opsomming incl. verzendkosten.

Vooralsnog is het in onze shop alleen mogelijk om via iDEAL te betalen.

  Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt gebruik maken van iDEAL zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan ook direct in behandeling.

Retourneren

Alleen onbedrukte producten kunnen bij ons worden geruild.

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dat is jammer! Bij ons kunnen alle onbedrukte producten aan ons worden geretourneerd. U kunt binnen 14 dagen contact opnemen met info@apresskiteamholland.nl en uw artikel retourneren. Voeg bij de retourzending een print van het herroepingsformulier mee. Vermeld de reden (optioneel) van uw retour. De kosten voor het terugzenden zijn voor uw rekening. Ruilen is niet mogelijk indien:

  • het product is voorzien van bedrukking
  • het product een sticker betreft
  • het product gebruikt en/of gewassen is
  • de gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd
  • u zelf heeft geprobeerd een gebrek te herstellen

Niet tevreden?

Wij streven naar 100% tevredenheid. Om hier zo goed mogelijk aan te voldoen, vragen wij u contact met ons op te nemen wanneer u niet tevreden bent met uw bestelling. Wij ontvangen graag het ordernummer en een omschrijving van de klacht. Betreft het een zichtbare klacht, dan vragen wij een foto van het desbetreffende product. Neem contact op met info@apresskiteamholland.nl