Welke Nederlandse zanger is ook skileraar? (en geeft ons een voorproefje van zijn nieuwe single)

Ieder jaar weer trekt een aantal Nederlandse zangers, op meestal doordeweekse dagen, rond in dé Oostenrijkse (après-ski)dorpen. In de leukste en bekendste après-skitenten in Saalbach, Westendorf, Zell am See, Kirchberg en Gerlos treden ze op als zanger (en soms ook DJ) en zetten ze de tent op hun kop met eigen én geleende hits. In het weekend dan vaak snel terug naar Nederland om daar een paar toffe feestjes mee te pakken.

Tom Haver!

Je zou denken dat er naast het werken en feesten weinig tijd overblijft om ook nog te genieten van sneeuw en afdalingen. Niets is minder waar voor Tom Haver.  Dit jaar al in de eerste week van december vertrokken naar Kitzbühel om daar de training tot skileraar of met een mooi Oostenrijks woord ‘Anwärter’ te volgen. Hij doet daarvan dagelijks verslag in zijn superleuke vlogs op facebook. Ook voor Après-skiteam Holland nam hij onlangs een leuke vlog op.

Een paar vragen aan Tom

Tom, voor degenen die het nog niet weten, waar kunnen wij jou van kennen?

Dat is een goeie! Natuurlijk van de wintersport, of van mijn muziek maar  daarnaast  kun je mij  regelmatig zien optreden in Café Bolle Jan in Amsterdam, Skihut Rotterdam, Albufera, Lloret de Mar, Gran Canaria en dit jaar ook weer op Dutch Valley.

Wat is je nieuwste single en waar kunnen we die zien / beluisteren?

Mijn allernieuwste single is “Mijn hele wereld Draait om jou”. Die komt op 1e Kerstdag uit maar jullie kunnen de single en clip hieronder al exclusief bekijken! 

 

Klinkt heel goed! Waarom wil jij dan ook skileraar worden?

Omdat ik al jaren het voorrecht heb om van het prachtige skiën in de bergen heb kunnen genieten. Ik hou van uitdagingen en ik weet hoeveel lol ik zelf altijd had tijdens mijn skilessen. Als skileraar kan en mag ik dat wekelijks met nieuwe mensen beleven en dat vind ik een van de mooiste dingen die er zijn.

Waar komen wij jou deze winter tegen? Als zanger dan he :-)?

Ik heb een vast schema: 

–  Maandag Moskito bar in Westendorf

–  Dinsdag sta ik in de Cin cin in Gerlos en  later op de avond in de Diele in Zell am See

 – Woensdag sta ik in de Eisbar in Kirchberg en

–  Op een aantal donderdagen in de Crazy Deer in Saalbach

Zo, lekker druk! En als skileraar?

Als Skileraar zul je me voornamelijk tegenkomen op de pistes van Kirchberg en Kitzbuhel. Wellicht af en toe ook in een ander gebied maar Kirchberg is mijn thuis buiten mijn huis, waar ik iedereen ook het beste van dienst kan zijn. Niet alleen op de piste, maar ook voor alle informatie over het dorp, de hotels, de kroegjes en feestcafes en niet te vergeten de restaurants!

Kunnen fans ook een privéles bij je boeken :-)?

Jazeker! Dit kan Bij SkiSchule Aktiv in Kirchberg!

En … wat vind je van Après-skiteam Holland?

Après-skiteam Holland is een super leuk initiatief voor en door mensen die gek zijn op wintersport en alles wat er mee te maken heeft! Kortom, een MUST FOLLOW op facebook en alle andere social media voor zo ongeveer alle wintersportliefhebbers! Ook voor de thuisblijvers leuk die op de hoogte gehouden willen worden van alle ins en outs in de Franse en Oostenrijkse alpen dit seizoen !

Dank Tom, wij zijn fan! En komen je zeker opzoeken!

Winnen?

Goed nieuws!  we mogen 5 Après-skiteam Holland beanies en 5 zonnebrillen weggeven aan de fans van Tom Haver!

Vragen we wel iets kleins voor terug. Like onze facebookpagina en laat onder dit facebookbericht (de vlog van Tom) je naam achter! Op 15 januari maken we de winnaars bekend!

 

 

Suuz

Is ondanks late nachten van het vroeg op de piste staan ‘omdat niks zo goed werkt tegen een kater als frisse berglucht’. Bij knikkende ledematen, ongeacht tijdstip, een glühwein erin en ze komt weer lachend elke piste naar beneden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.