Wordt dit een après-skihit in 2017?

Een belangrijke vraag is natuurlijk: waar moeten we straks in de kroeg op mee lallen? Het blijkt zeer lastig te voorspellen wat de grote après-skihits worden ieder jaar. En het is toch vervelend, om maar te zien wat er nu weer in is! Weliswaar is het perfect kunnen lipdubben van de hit van dit moment niet heel belangrijk, tenzij je per se Coyote ugly stijl de bar op wilt. Maar het helpt wel als je het refrein enigszins voelt aankomen zodat je met de meute mee kunt blèren, of net op dat moment dat kleine gaatje aan de bar te pakken!

Meeblèren op Van Echelpoel

Ik denk dat de dit Belgische nummer van het duo van Echelpoel wel eens een goeie zou kunnen worden! Dit Belgisch muziekduo bestaande uit de verzonnen personages Jef & Yves Van Echelpoel, twee broers die afkomstig zijn uit respectievelijk Dessel en Mol die elkaar pas leerden kennen toen ze volwassen waren. Treurig genoeg aan het sterfbed van hun moeder. In werkelijk bestaat Van Echelpoel uit Tijs Vanneste (Jef) en Yves Gaillard (Yves).

 

Giel

Meer dan 25+ jaar naast de piste. Favoriet: Oostenrijk. Tips; Antonia aus Tirol, vliegend hert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.