Hoezo Après-skiteam Holland?

Een uit de hand gelopen spontaan idee. Briljant idee achteraf gezien…al zeggen we het zelf 😉 Er zijn vele skiteams, shops, platformen met alle informatie die je leuk vindt als wintersporter. Of die handig zijn als rookie. Of gewoon heel lollig zijn als leedvermaak. Maar er was nog geen plek waar je alles (echt alles) kan lezen over de beste bijvangst van wintersport: de après-ski!

Alle après-skiërs verzamelen!

En dat is natuurlijk onmisbaar. Fanatiekelingen gaan voor de sneeuw, maar de gemiddelde wintersporter is ook niet vies van een rondje après-ski. En dat willen wij vooral leuker maken. Daarom lees je op deze site alle zin en onzin over après-ski. Van de leukste barren, tot de lekkerste drankjes. Om zo optimaal mogelijk te kunnen après-skiën verzamelen we ook de mooiste of goedkoopste bestemmingen en praktische tips. Kortom, één plek waar de voorpret begin. En waar je je volledig kan voorbereiden op de ultieme (après-)ski-trip.

Feesten doe je meestal niet in je eentje. Daarom kun je ook ‘lid’ worden van Après-skiteam Holland. En dan bedoelen we niet met een ingewikkeld abonnement waar je jaren aan vast zit, maar heel eenvoudig: door ervoor uit te komen dat je één van ons bent. We hebben de leukste ASTH-gear verzameld in onze shop. De Hollandse après-skiër is immers wereldberoemd. En dat mag gezien worden.

Waarom zou ik in godsnaam in zo’n shirt gaan rondlopen?

Sommigen zullen eerst wat verbaasd kijken (#goingtodisneyland) bij het idee om allemaal hetzelfde T-shirt te dragen. Maar trust me, het heeft ook echt zo zijn voordelen!

  • In één oogopslag heb je de hele bende bij elkaar. Koppen tellen was nog nooit zo makkelijk. Staat er al iemand aan de bar voor een nieuw rondje? Het wordt snel duidelijk of je (après-)skivrienden nog in dezelfde skibar zijn als jij. Want zeg nou zelf, in een dampende kroeg na het 8e biertje wordt dat toch lastiger. Probleem opgelost.
  • Je hebt er in één klap een grote groep vrienden bij. Je herkent niet alleen heel snel en makkelijk je eigen crew maar ook de andere #ASTH-teamleden op wintersport. Beetje ‘bonden’ was nog nooit zo makkelijk. Speel met ASTH’ers een willekeurig kroegspelletje en je maakt vrienden voor het leven. Gegarandeerd.
  • Nooit meer kledingstress. Tijdens de wintersport is een fashion statement sowieso geen issue (daar doet namelijk niemand aan), maar de laagjes en praktische combinaties (! want dat is het belangrijkst voor jou als fanatiek (après-)skiër) zijn zo gemaakt. Warme hoodie voor buiten en T-shirt onder je jas voor in de kroeg. Scheelt toch tijd en denkwerk ’s ochtends als je een beetje op in de lift wil zitten.
  • Meer ruimte voor ski-gear in je bagage. Of lekker licht bepakt op vakantie. Geen nieuw shirt voor iedere dag. Gewoon lekker van alles eentje meenemen “en door”. Efficiënt inpakken, niet nadenken en gaan!

Wil je weten ‘hoo die’ past?

Online shoppen betekent niet kunnen passen. En met je eigen naam bedrukken betekent helaas dat we geen retouren kunnen accepteren. Je wil dus zeker weten dat je de juiste maat besteld. Gelukkig bieden we zo’n beetje alle beschikbare maten. Staat die van jou er niet tussen? Mail ons, grote kans dat we het wel voor je kunnen regelen.

Hou voor het T-shirt je reguliere kledingmaat aan. Het katoen rekt bovendien prima mee. De hoodie is wat dikker (lekker warm!) maar daardoor net even iets minder stretchy. Twijfel je? Dan raden we je aan de grotere maat te bestellen. Bovendien ook lekker om in weg te kruipen.

Belangrijke wastip!

Was het T-shirt of de hoodie altijd een keer voordat je ‘m gaat dragen. De bedrukking heeft een wasbeurtje nodig om er op z’n best uit te zien. Ook lekker fris voor op de piste/ in de kroeg 🙂

Tammie

Gaat mee op wintersport zonder te skiën/boarden. Gaat après-skiën zonder bier, maar houdt het tempo wel bij op een willekeurige ‘mix-maar-iets-met-wodka-ofzo’. Houdt pas van après-skimuziek na voldoende van die (of andere) drank. En tóch doet ze mee. Als een echte pro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.